Koningsdag 2024

Beste ouders/verzorgers,

Zoals jullie weten organiseert Scoutinggroep Hertog van Gelre ieder jaar op Koningsdag (27 april) een groots festijn voor jong en oud. Dit feest kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers en hulp vanuit ouders, daarom vragen wij jullie of jullie ons dit jaar weer willen helpen. We hebben voornamelijk hulp nodig bij het bemensen van spelletjes zoals het doelschieten, ballengooien, touwtje trek, maar zeker ook achter de suikerspinmachine of bij het restaurant! Het evenement is gericht op de hele wijk dus ook voor gezinnen met een smalle beurs is er genoeg te beleven. 

Een dagdeel helpen telt mee als ouderparticipatie. Koningsdag is een ontzettend leuk evenement, maar ook heel belangrijk voor ons als groep! Elk jaar werven we er nieuwe leden mee, presenteren we ons aan de wijk en verdienen we ook nog wat geld om het hele jaar door leuke opkomsten te organiseren. Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/j8kxsDzmHzmPqZRy9 of via onderstaande QR-code. 

Wij willen u vragen om het formulier zo snel mogelijk in te vullen zodat we kunnen gaan beginnen met de planning. Als het niet lukt om online aan te melden kunt u de leiding vragen om handmatig de gegevens te noteren. Wij zien jullie allemaal graag op 27 april bij Scouting Hertog van Gelre! Voor vragen kan onderstaand nummer of emailadres gebruikt worden. Tot slot willen we nog even de aandacht vestigen op sponsorartikelen voor dit evenement.  

Voor Koningsdag, en dan specifiek het Rad van Avontuur, zijn wij nog op zoek naar sponsoring, dit kan in de vorm van prijsjes, bijdrage in natura of middels financiële sponsoring. Staat u er voor open om ons te sponsoren voor dit evenement? Als tegenprestatie voor de sponsoring, willen we graag reclame maken voor uw bedrijf tijdens het evenement. Over de vorm gaan we graag in gesprek. We zien uw reactie graag tegemoet! 
Afbeelding met patroon, steek

Automatisch gegenereerde beschrijving

Met vriendelijke groet,

De Koningsdag commissie