50 Jaar

Vijftig jaar avontuur, vriendschap en groei: Scouting Hertog van Gelre viert mijlpaal jubileum

In het hart van Apeldoorn, waar de bossen fluisteren en de geest van avontuur ritselt door de bladeren, markeert een speciale groep zijn vijftigjarig bestaan. Scouting Hertog van Gelre, een baken van avontuur en verbondenheid, viert een halve eeuw van ontdekking, vriendschap en groei.

Sinds zijn bescheiden begin in 1974 heeft Scouting Hertog van Gelre duizenden jongeren geïnspireerd om de wereld om hen heen te verkennen, grenzen te verleggen en vaardigheden te ontwikkelen die een leven lang meegaan. Van spannende kampeeravonturen in de Veluwse bossen tot het leren van essentiële levensvaardigheden zoals teamwork, leiderschap en respect voor de natuur, heeft de scoutingbeweging generaties jonge mensen gevormd en gevuld met onvergetelijke herinneringen.

Maar het 50-jarig jubileum van Scouting Hertog van Gelre is meer dan alleen een viering van het verleden. Het is een kans om te reflecteren op de vele hoogtepunten die zijn bereikt, de ontelbare levens die zijn aangeraakt en de toekomst die nog te ontdekken valt. Met een geest van voortdurende vernieuwing en een diepgewortelde toewijding aan de waarden van scouting, staat de vereniging klaar om nog eens vijftig jaar van avontuur en betekenis te omarmen.

Dus laten we onze zakmessen slijpen, onze tenten opzetten en ons verenigen in een koor van vreugde en dankbaarheid ter ere van Scouting Hertog van Gelre en de prachtige reis die voor ons ligt. Op naar nog eens vijftig jaar vol ontdekkingen, vriendschappen en herinneringen die een leven lang meegaan. Gefeliciteerd, Scouting Hertog van Gelre, op jullie gouden jubileum!

Raaf Reinoud

19 maart 2024
Raaf Reinoud blog #1
Hee, hallo, Raaf Reinoud hier! En als je nou denkt: wie is Raaf Reinoud? Dan heb je misschien op de opkomsten gemist dat ik binnen …
Lees meer
Meer Raaf Reinoud