Vacature: praktijkbegeleiding

Zoals jullie weten draait scouting op vrijwilligers, en die zijn nooit uitgeleerd! Als praktijkbegeleider zorg je er voor dat de vrijwilligers van de vereniging trainingen kunnen volgen die Scouting Nederland aanbiedt. Samen ga je op zoek naar de behoeftes en welke trainingen daarbij passen. Zo kan een nieuwe leiding behoefte hebben aan een basistraining, heeft een ervaren leiding behoefte aan een teamleiderstraining en zoekt een bestuurslid ondersteuning bij zijn functie.

Wat bieden wij:

  • Een super vereniging waar gezelligheid voorop staat.
  • Vele leuke groepsactiviteiten zoals; bbq’s, rally’s, klimmen, kampvuuravonden en zelfs kampen voor de staf naar Kandersteg, Zwitserland!
  • Een erkende vrijwilligersorganisatie; wij hebben dé vrijwilligers prijs van Apeldoorn gewonnen in 2012, zijn erkend als een Calibris leerbedrijf en hebben dit jaar hét Oranje lintje van de Gemeente Apeldoorn gewonnen voor onze Koninginnedag activiteiten.

Tijd: op verzoek van de vrijwilligers, maandelijks overleg.

Voor meer informatie of herken jij je in deze functie of ken jij iemand die in deze functie geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan snel contact op met het bestuur via het contactformulier.