Vacature: Actiecommissie

Actiecommissie lid (project of vast)

De actiecommissie, of AC in het kort, organiseert de activiteiten voor de groep en voor het kader (de vrijwilligers en volwassen leden). Hieronder vallen acties om geld in te zamelen zoals Jantje Beton, maar ook kaderactiviteiten zoals de nieuwjaarsborrel en de seizoensbarbecue.

Algemeen lid

Tijd: in periode rondom activiteiten maandelijks overleg en organiseren.
Als lid van de AC draag je bij aan de organisatie van alle activiteiten waar de AC zich mee bezighoudt. Het is een leuke afwisselende taak waarbij de belasting rondom de activiteiten het hoogst is. Als AC lid heb je creatieve ideeën en vindt je het leuk om dingen te organiseren, natuurlijk ben jij altijd in voor een feestje!

Coördinator Koningsdag

Tijd: periode van nu tot 27 april, maandelijks overleg en organisatie.
Door de coronacrisis is het nog niet helemaal duidelijk hoe koningsdag 2022 eruit gaat zien. Hopelijk kunnen we het veld weer volbouwen met de leukste activiteiten en kunnen we de hele buurt verwelkomen! Maar ook als dat niet kan gaan we er natuurlijk weer een feestje van maken. Daarvoor zijn we op zoek naar iemand die hierin het voortouw wil nemen en de boel wil overzien, zodat er in samenwerking met de rest van het AC-team weer een supertoffe dag georganiseerd wordt. Gelukkig hoeft het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden, want de draaiboeken liggen er en er zijn voldoende mensen die willen helpen bij de organisatie.

Het organiseren van een activiteit zoals Koningsdag telt ook als ouderparticipatie.

Wat bieden wij:

  • Een super vereniging waar gezelligheid voorop staat.
  • Vele leuke groepsactiviteiten zoals; bbq’s, rally’s, klimmen, kampvuuravonden en zelfs kampen voor de staf naar Kandersteg, Zwitserland!
  • Een erkende vrijwilligersorganisatie; wij hebben dé vrijwilligers prijs van Apeldoorn gewonnen in 2012, zijn erkend als een Calibris leerbedrijf en hebben dit jaar hét Oranje lintje van de Gemeente Apeldoorn gewonnen voor onze Koninginnedag activiteiten.

Voor meer informatie of herken jij je in deze functie of ken jij iemand die in deze functie geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan snel contact op met het bestuur via het contactformulier.